Гурт KISS дав останній живий концерт у Нью-Йорку

Гурт KISS дав останній живий концерт у Нью-Йорку

Відео
Укрінформ
Легендарний рок-гурт KISS у суботу дав прощальний живий концерт у «Медісон Сквер Гарден» у Нью-Йорку – неподалік від місця, де починався творчий шлях музикантів.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Euronews Culture.

Зазначається, що учасники KISS возз’єдналися, щоб відіграти останній концерт свого прощального туру «The End of the Road» у Нью-Йорку цими вихідними. Однак про повне завершення музичної кар’єри не йдеться, адже KISS продовжать виступати у віртуальному форматі.

Під час виступу «на біс» на арені «Медісон Сквер Гарден» учасники гурту залишили сцену, щоб показати фанатам свої цифрові аватари. Після цього віртуальний рок-гурт почав виконувати пісню «God Gave Rock and Roll to You».

Зазначається, що аватари учасників KISS були створені компанією Industrial Light & Magic, яка спеціалізується на спец ефектах, у партнерстві із Pophouse Entertainment Group.

«Гурт заслуговує на те, щоб жити, тому що він більший за нас. Для нас дуже цікаво зробити наступний крок і побачити увічнення KISS», – прокоментував створення аватарів фронтмен гурту Пол Стенлі.

Як повідомлялося, у березні стало відомо, що легендарний американський рок-гурт KISS проведе у Нью-Йорку свій останній концерт в рамках завершального турне після 50 років музичної творчості.

Читайте також: Гурт Scorpions хоче після війни дати концерт на Майдані Незалежності

До фінального концерту у «Медісон Сквер Гарден», гурт встиг дати концерти в рамках останнього туру в Техасі, Каліфорнії, Вашингтоні, Теннессі, Індіані, Іллінойсі, Меріленді та Канаді.

Kiss — одна з найуспішніших груп в історії рок-музики. Вони продали 75 мільйонів записів по всьому світу, включаючи 21 мільйон сертифікованих альбомів. 10 квітня 2014 року KISS були включені в Зал слави рок-н-роллу.

Фото: Rock Story

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-