Warner Music Group створить біографічний фільм про Едіт Піаф

Warner Music Group створить біографічний фільм про Едіт Піаф

Укрінформ
Команія Warner Music Group оголосила про зйомки байопіку, присвяченого французькій естрадній іконі Едіт Піаф, яка померла у 1963 році.

Фільм буде значною мірою створений за допомогою програмного забезпечення зі штучним інтелектом, повідомляє Укрінформ з посиланням на Le Figaro.

"Під час створення фільму ми постійно запитували себе: "Якби Едіт все ще була з нами, що б вона хотіла донести до молодих поколінь?" Її історія - це історія неймовірної стійкості, подолання труднощів та ігнорування соціальних норм заради досягнення величі - і вона є такою ж актуальною зараз, як і тоді", - пояснює у пресрелізі французька режисерка Жюлі Вейль, яка написала сценарій до стрічки "Едіт" у співавторстві з Жилем Марліаком.

"Технологія запропонує сучасний підхід до цієї історії. А завдяки включенню архівних записів концертів, знятих вистав та інтерв'ю, глядачі зможуть насолодитися свіжим поглядом на ключові моменти життя Едіт Піаф», - повідомляє Warner.

"Едіт " простежить життя і долю співачки з 20-х до 60-х років, між Нью-Йорком і Парижем. Дату виходу фільму на екрани поки що не оголошено. Для відтворення голосу та зовнішності Едіт Піаф у майбутньому фільмі технологія ШІ "навчалась" на сотнях уривках відео та зображень. Warner також пообіцяла, що у фільмі лунатимуть оригінальні записи деяких з найпопулярніших пісень.

Перше штучне зображення Едіт Піаф, створене під час робочих сесій, поширили в мережі Х деякі журналісти.

Нагадаємо, Едіт Піаф - одна з найвидатніших французьких артисток усіх часів і народів, є джерелом гордості для французів. Цього року виповнюється 60 років з дня смерті виконавиці. Музика Едіт Піаф досі жива, а деякі хіти, такі як " Non, je ne regrette rien " та " La Vie en rose " набирють сотні мільйонів прослуховувань на стрімінгових музичних сервісах.

Читайте також: На аукціоні продали куртку Майкла Джексона з реклами Pepsi за €286 тисяч

Як повідомлялось, штучний інтелект на початку листопада повернув до життя легендарних "Бітлз", ШІ дозволив виділити голос Леннона і змішати його з записами інших музикантів, включаючи Джорджа Гаррісона, зробленими перед його смертю в 2001 році. Таким чином було випущено трек Now and Then, який схвалили двоє живих учасників гурту - Пол Маккартні та Рінго Старр.

Фото із соцмереж

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-