Перша в Україні екранізація коміксу режисера Латика вийде до Дня козацтва

Перша в Україні екранізація коміксу режисера Латика вийде до Дня козацтва

Відео
Укрінформ
Перша в Україні екранізація коміксу “Максим Оса та золото Песиголовця” вийде на екрани 13 жовтня з нагоди Дня українського козацтва.

Про це повідомляє пресслужба Державного агентства з питань кіно на сторінці у Фейсбуці, передає Укрінформ.

"Фільм режисера Мирослава Латика, знятий за мотивами однойменного коміксу Івана Баранька, виходить на великі екрани 13 жовтня. Історія створення фільму тягнеться з 2012-го року: за цей час у нього змінилися не лише кілька продюсерів, але й режисер. Фільмування завершив продюсер Валерій Боровик, для якого “Максим Оса та золото Песиголовця” став першим продюсерським досвідом", - йдеться в повідомленні.

Зазначається, що головний герой стрічки Максим Оса - хорунжий Корсунського полку, карколомні пригоди якого почалися після того, як він вирушив на пошуки своїх побратимів, зниклих з його золотом.

"Осі доведеться розплутати відьмацьке павутиння та віч-на-віч зустрітися з містичним Песиголовцем. А про долю золота та його власника замовчує навіть писар, який веде цю оповідь", - зазначається в дописі.

Читайте також: У Венеції відбулася світова премʼєра українського фільму «Люксембург, Люксембург»

Як повідомляв Укрінформ, раніше на закритті кінофестивалю Kharkiv MeetDocs мали презентувати документальний фільм Корнія Грицюка "ЄвроДонбас", який спростовує радянські міфи про індустріалізацію східного регіону.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-