Гройсман заявив про важливість підтримки видавництв в умовах інформвійни

Гройсман заявив про важливість підтримки видавництв в умовах інформвійни

Укрінформ
З початку року в Україні видано більш як 5 тис. найменувань книг та брошур загальним накладом понад 7 млн примірників. 

Про це зазначив Прем’єр-міністр України Володимир Гройсман у привітальному листі з нагоди Дня працівників видавництв, поліграфії і книгорозповсюдження.

"Лише за неповні п'ять місяців 2018 року в Україні видано більш як 5 тис. найменувань книг та брошур загальним накладом понад 7 млн примірників. Уряд розуміє важливість підтримки національної видавничої справи, особливо в умовах інформаційної війни. Тож ми і надалі популяризуватимемо українську книжку", - написав Гройсман.

 З цією метою створено Український інститут книги, завданням якого є підтримка українського книговидання та розроблення загальної політики у книговидавничій справі. Гройсман висловив упевненість, що у перспективі робота Інституту позитивно вплине на стан книговидавництва в Україні.

Читайте також: На книжковий фестиваль до Франківська приїхали автори з восьми областей

Прем'єр висловив подяку усім фахівцям, причетним до виробництва та розповсюдження книжок та друкованої продукції. "Ваша робота є надзвичайно важливою для суспільства - вона посилює значення культурного та інтелектуального поля в суспільстві, залучає майбутні покоління до оволодіння знаннями. Бажаю Вам міцного здоров'я, успішних проектів та подальших досягнень у книговидавничій галузі", йдеться у привітанні.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-