Премія Чорновола: твори прийматимуть до 10 серпня

Премія Чорновола: твори прийматимуть до 10 серпня

Укрінформ
Державний комітет телебачення і радіомовлення продовжує прийом публіцистичних творів на здобуття премії імені В'ячеслава Чорновола за кращу публіцистичну роботу в галузі журналістики.

Про це повідомляє прес-служба Держкомтелерадіо.

"Творчі роботи подаються до 10 серпня 2017 року", - йдеться у повідомленні.

На здобуття премії, крім примірника твору на матеріальному носієві з підтвердженням його оприлюднення (примірники друкованих ЗМІ, телепередачі та радіопрограми на компакт-дисках у форматі DVD), також подаються: клопотання про присудження премії з короткою характеристикою твору та його автора; копія паспорта або паспортів кожного члена колективу.

Читайте також: Українці були потужною силою опору радянській тоталітарній системі

Адреса для подання творчих робіт: 01001, м. Київ, вул. Прорізна, 2, Державний комітет телебачення і радіомовлення України (з поміткою "на здобуття Премії імені В'ячеслава Чорновола за кращу публіцистичну роботу в галузі журналістики").

Премія присуджується щороку авторам нових оригінальних публіцистичних творів у галузі журналістики, що сприяють утвердженню історичної пам'яті народу, його національної свідомості та самобутності, опубліковані (оприлюднені) у завершеному вигляді протягом останніх трьох років, але не пізніше як за півроку до їх висунення.

Як повідомлялося, премія імені В'ячеслава Чорновола за кращу публіцистичну роботу в галузі журналістики присуджується з 2004 року відповідно до постанови Кабінету міністрів України. Її грошовий еквівалент дорівнює 5 тисяч гривень.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-