Ванесса Параді прилетіла до Дніпра зніматися в драмі про війну на Донбасі

Ванесса Параді прилетіла до Дніпра зніматися в драмі про війну на Донбасі

Укрінформ
Французька актриса Ванесса Параді прилетіла в Дніпро для зйомок у драмі «Іній» Шарунаса Бартаса, яку знімають у копродукції з Україною.

Раніше Ванесса вже прилітала до Києва на зйомки цього фільму, повідомляє jetsetter.ua.

Планами актриси поділився її український колега Борис Абрамов: «У Києві Ванесса була ще в грудні 2016 року. А зараз вона прилетіла в Дніпро для зйомок у фільмі «Іній» у ролі військового фотокореспондента. Фільм про волонтерів, війну в Україні, кохання тощо».

«Іній» є фільмом спільного виробництва Франції, Литви, України та Польщі. За сюжетом молодому литовському хлопцеві Рокасу одного разу випадає несподівана нагода побувати в Україні, побачити і зрозуміти справжню окупацію та війну. Разом із гуманітарним конвоєм він прямує з Литви до Українм, де доля зводить його з двома військовими журналістами (одного з них грає Ванесса Параді). Реальність виявляється жорстокішою за романтичні уявлення молодого литовця, кидаючи його у вир війни.

Зйомки «Інею» почалися в грудні 2016 року. Близько двох тижнів зйомки тривали на кордоні з окупованим Кримом.

Французький продюсер стрічки Janja Kralj з кінокомпанії KinoElektron зазначила, що «Іній» — це амбітне засніжене роуд-муві, що рухається крізь Литву, Польщу й Україну до зони бойових дій», і назвала фільм «унікальним подорожжю в українське сьогодення».

Також наприкінці грудня 2016 року видання Liberation назвало «Іній» однією з двадцяти стрічок, заради яких в 2017 слід продовжувати ходити в кіно, — разом із новими фільмами Мартіна Скорсезе, Філіпа Гарреля, Лава Діаса та інших майстрів світового кінематографу.

Фото: tv3.ie

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-