Кінофраншизу про Термінатора можуть знову перезапустити

Кінофраншизу про Термінатора можуть знову перезапустити

Укрінформ
Кінофраншизу «Термінатор», права на яку повернуться до режисера Джеймса Кемерона у 2019 році, можуть знову перезапустити.

Про це повідомляє КиноПоиск.

Зараз Кемерон займається розробкою нової ітерації фільму, яка нарешті може точніше передати усі тонкощі його початкового задуму. Історія про закинутого в минуле робота прийшла до режисера уві сні, коли він знімав фільм «Піраньї 2», і була втілена в бойовику «Термінатор», що вийшов e 1984 році.

Як уточнює Deadline , перезапускати франшизу Джеймс Кемерон особисто не буде: ставити картину rkbxenm режисера «Дtдпула» Тіма Міллера, з якими ведуться переговори.

На сьогодні права на франшизу знаходяться у продюсера Девіда Еллісона. Їх придбала його сестра, глава кінокомпанії Annapurna Меган Еллісон, e 2011 році заплативши 20 млн доларів. Фільм «Термінатор: Генеза», який вийшов у 2015 році, що продюсував Еллісон, став справжнім кошмаром. У спробі перезняти перший фільм Кемерона режисер Алан Тейлор не зміг видалити абсолютно непотрібні сюжетні лінії. У підсумку фільм заробив у США всього 89 млн доларів. За кордоном збори досягли 350 млн доларів

Чим саме буде новий «Термінатор» Тіма Міллера та Джеймса Кемерона, поки не повідомляється. Можливо, франшизу перезапустять, а можливо, Кемерон придумав, як продовжити її після другого фільму.

У той же час у лютому на кінофестивалі в Берліні буде показана відреставрована версія бойовика «Термінатор 2: Судний день», після чого картина вийде в прокат в деяких країнах.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-