Дружина Президента запросила понад 700 дітей-сиріт на виставу про Микиту Кожум'яку

Дружина Президента запросила понад 700 дітей-сиріт на виставу про Микиту Кожум'яку

Фото
Укрінформ
Напередодні Дня Святого Миколая, Дружина Президента України, голова Благодійного Фонду Порошенка Марина Порошенко запросила понад 700 дітей-сиріт, дітей позбавлених батьківського піклування, а також вихованців дитячих будинків сімейного типу з Києва та області на показ новорічної пригодницької феєрії «Микита Кожум'яка». 

Про це повідомляє офіційний сайт Глави держави.

За словами Марини Порошенко, у ці дні особливо важливо пам'ятати про таких дітей. «Усі вони - діти України. Ми маємо любити і піклуватися про них, дарувати їм тепло наших сердець. Це те, що кожен із нас може робити щодня для своєї країни», - сказала Дружина Президента.

Запрошені діти взяли участь у розвагах на інтерактивних та ігрових майданчиках, веселих естафетах, майстер-класах, долучилися до музично-ігрової програми «Українські новорічні розваги» та поринули у світ «Різдвяного вертепу».

В концертній залі на них чекав прем'єрний показ пригодницької вистави «Микита Кожум'яка. Зимові пригоди», підготовленої вихованцями творчих колективів Київського Палацу дітей та юнацтва. Всі діти отримали солодкий подарунок від Святого Миколая, зазначили в прес-службі Президента.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-