Порошенко підписав закон про закупівлі для Євробачення

Порошенко підписав закон про закупівлі для Євробачення

Укрінформ
Президент підписав закон щодо застосування до травня 2017 року переговорної процедури закупівлі товарів, робіт і послуг, необхідних для проведення конкурсу "Євробачення" в Україні.

Про це повідомляє прес-служба глави держави.

"Президент Петро Порошенко підписав закон України №1761-VIII "Про внесення до розділу IX "Прикінцеві та перехідні положення" закону України "Про публічні закупівлі" щодо закупівлі товарів, робіт і послуг, необхідних для забезпечення підготовки та проведення в Україні пісенного конкурсу "Євробачення", прийнятий Верховною Радою України 17 листопада 2016 року", - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, цим документом на період до 14 травня 2017 року запроваджується переговорна процедура на випадки закупівель товарів, робіт і послуг, необхідних для забезпечення підготовки та проведення в Україні у 2017 році пісенного конкурсу "Євробачення", перелік яких встановлюється рішенням Кабінету міністрів. Крім того, замовнику надається право укладати договір на закупівлю у п’ятиденний строк з дня оприлюднення на веб-порталі уповноваженого органу повідомлення про намір укласти договір за результатами застосування переговорної процедури закупівлі.

Запровадження положень закону дасть змогу забезпечити якісну підготовку до "Євробачення" з дотриманням визначених строків виконання робіт та створить умови для оперативного ухвалення управлінських рішень у сфері публічних закупівель товарів, робіт і послуг, необхідних для підготовки та проведення цього заходу, наголосили у прес-службі Президента.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-