"Punk not dead" на Punk Weekend, або Найцікавіші події 2 - 4 грудня

Афіша
Укрінформ
Пошуки істини Івана Марчука, 40-річчя панк-року та благодійний ярмарок - це далеко не весь перелік забавок, які ми підготували у нашій добірці.

24-ий щорічний благодійний ярмарок

Що цікавого: міжнародний жіночий клуб Києва (дружини дипломатів, експати, іноземні бізнесмени) організовують Ярмарок, аби зібрати гроші для тих українців, які потребують допомоги. УСІ НАДХОДЖЕННЯ з цього ярмарку підуть на потреби сиріт, людей похилого віку, дітей з особливими потребами, та інших людей, що потребують допомоги. Посольства іноземних держав продаватимуть на своїх стендах національні страви та традиційні продукти (зокрема, продукти національної гастрономії та напої).

Коли: 3 грудня 2016, 10:00

Де: НСК "Олімпійський" (вул. Велика Васильківська, 55)

Скільки: 80 грн

Більше інформаціїFacebook

SunSay з презентацією нового альбому "ВЫШЕ ГОЛОВЫ"

Що цікавого: "ВЫШЕ ГОЛОВЫ" — про внутрішню людську красу і спокій, з якого вона складається. Альбом про людей, які переховуються в кожному з нас. Це про пошук, творчість, філософію добра і, звичайно, про кохання. Нові пісні — це нові емоції, нещодавно пережиті відчуття і улюблені спогади. Традиційно чуттєві і проникливі тексти Андрія Запорожця сплетуться з іноді легкими і повітряними, а місцями яскравими і вибуховими ритмами барабанів, клавішних, духових та гітари.

Коли: 2 грудня, 20:00

Де: Stereo Plaza. Мала зала (просп. Лобановского, 119)

Скільки: 250 - 1000 грн

Більше інформаціїFacebook

Міні-кінофестиваль "Punk Weekend"

Що цікавого: 26 листопада 1976 року у Великобританії вийшов перший сингл Sex Pistols "Анархія", а вже 1 грудня гітарист гурту, Стів Джонс, послав куди подалі телеведучого! Того ж дня EMI розірвали контракт з Sex Pistols і гурт став відомим на всю країну. Ця дата — початок відліку одного з найруйнівніших культурних рухів. Він вибухнув в Британії та поширився по всьому світу, вплинувши не лише на музику, кіно, моду. British Council Ukraine та KyivMusicFilm запрошують відсвяткувати 40-у річницю цього феномену на Punk Weekend — міні-кінофестивалі, присвяченому піонерам панка та їхньому впливу на світову культуру.

Коли: 2 - 4 грудня

Де: Кінотеатр "Київ" (вул. Велика Васильківська, 19)

Скільки: 80 - 160 грн

Більше інформаціїFacebook

Ніч кіно від фестивалю "Кіномедіа"

Що цікавого: 8 годин фільмів про журналістику із доробку світового кінематографу. У програмі заходу стрічки "Тисячу разів "на добраніч", "День бабака", "Чорне дзеркало", "У центрі уваги". "Кіномедіа" – некомерційний кінофестиваль про принципи роботи газетярів, репортерів, телеведучих, практиків PR та інших, хто пише, знімає, розповідає і творить у сфері медіа. 

Коли: 2 грудня, 22:00

Де: Зона креативних мануфактур Izone (вул. Набережно-Лугова, 8)

Скільки: вхід вільний за попередньою реєстрацією

Більше інформаціїFacebook, реєстрація

Виставка творів Івана Марчука "Де ж істина?"

Коли: 1 грудня 2016 - 28 лютого 2017

Де: Центральний офіс Укрпошти (вул.Хрещатик, 22)

Скільки: 20 - 50 грн

Більше інформаціїFacebook

Виставка ілюстрацій Анни Сарвіри

Що цікавого: більша частина плакатів на виставці створені для проектів Pictoric – портрети українських діячів, афіши до п’єс Шекспіра та постери з нового проекту про Україну YellowBlue.

Коли: 30 листопада - 23 грудня

Де: кафе Французького інституту "Le Buffet" (вул. Олеся Гончара, 84)

Скільки: вхід вільний

Більше інформаціїFacebook

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-