Марина Порошенко відкриє у Польщі виставку ікон та зустрінеться з міністром нацосвіти

Марина Порошенко відкриє у Польщі виставку ікон та зустрінеться з міністром нацосвіти

Укрінформ
Дружина Президента Марина Порошенко у ході візиту до Польщі, зокрема, візьме участь в відкритті виставки ікон та проведе зустріч із міністром національної освіти країни.

Про це повідомляє прес-служба Глави держави.

"Дружина Президента Марина Порошенко матиме окрему програму зустрічей та переговорів, зокрема візьме участь в урочистому відкритті виставки ікон «Шукаю, Господи, твоє обличчя (Пс.27). Ікона в українсько-польському діалозі» та проведе зустріч із міністром національної освіти Республіки Польща Анною Ельжбетою Залевською", - йдеться у повідомленні.

Президент  України Петро Порошенко у п'ятницю розпочав офіційний візит до Республіки Польща.

В програмі візиту - зустріч президентів Петра Порошенка та Анджея Дуди у форматі віч-на-віч, переговори делегацій України та Польщі під головуванням Глав держав, за результатами яких заплановано підписання низки двосторонніх документів.

Президент також проведе зустрічі із Маршалком Сейму Республіки Польща Мареком Кухцінським, Головою Ради Міністрів Республіки Польща Беатою Шидло, Маршалком Сенату Республіки Польща Станіславом Карчевським.

Крім того, програмою візиту передбачена спільна участь Президентів України та Польщі у конференції «Форум лідерства» з нагоди 25-ї річниці визнання Польщею незалежності України та встановлення дипломатичних відносин.

Глава Української держави візьме участь у церемонії покладання вінка до Могили Невідомого солдата на площі Маршалка Юзефа Пілсудського та вшанує пам'ять великого українця Тараса Шевченка. Порошенко також зустрінеться з представниками української громади.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-