У Дніпрі проходить міжнародний фестиваль лялькових театрів

У Дніпрі проходить міжнародний фестиваль лялькових театрів

Фото
Укрінформ
Перший Міжнародний фестиваль театрів ляльок «ДніпроПаппетФест» проходить у Дніпропетровському академічному українському музично-драматичному театрі ім. Т. Г. Шевченка.

Про це повідомляє кореспондент Укрінформу.

«Подібний Міжнародний фестиваль театрів ляльок відбувається вперше не лише в нашому місті, а й в Україні загалом. Лялькове мистецтво – не лише для дітей, як вважають деякі люди. Фестиваль має головну особливість – він для всієї родини: тобто цікаво і дорослим, і підліткам, і дітям. Це чудова можливість відкрити для себе театральне мистецтво ляльок, яке значно ширше за звичайний театр», - зазначив начальник управління культури департаменту гуманітарної політики Дніпровської міськради Євген Хорошилов.

За його словами, фестиваль збере 6 найвідоміших театрів ляльок з Дніпра, Києва, Харкова, Черкас, а також румунського міста Крайова. Під час заходу митці презентують 8 різноманітних спектаклів. Вистави пройдуть на найкращих сценах Дніпра – в театрі ім. Т. Г. Шевченка, Молодіжному театрі, Міському театрі ляльок та Театрально-художньому коледжі.

Крім того,  в рамках фестивалю відбудуться майстер-класи та творчі зустрічі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-