В Італії наступного року покажуть

В Італії наступного року покажуть "Гніздо горлиці"

Укрінформ
Фільм "Гніздо горлиці" українського режисера Тараса Ткаченка планують випустити в прокат у 2017 році в Італії.

Про це на прес-конференції в Укрінформі заявила директор промо-туру фільму "Гніздо горлиці" Поліна Бушинська, повідомляє кореспондент агентства.

"У 2017 році плануються прокати у Італії фільму "Гніздо горлиці", - сказала Бушинська.

Вона зазначила, що перший прем'єрний показ фільму відбувся в Ужгороді, другий - в Івано-Франківську. Загалом же, за її словами, станом на сьогодні у різних містах України відбулося вже 15 прем'єрних показів цього фільму.

Бушинська уточнила, що в Києві прем'єра цього фільму відбувалася тричі - в кінотеатрах "Жовтень", "Київська Русь" та "Оскар" у ТЦ "Гулівер".

Вона додала, що цього тижня планується ще зробити прем'єру фільму "Гніздо горлиці" у Кривому Розі та у Херсоні.

"Це дійсно фільм, який пронизує наскрізь, і зачіпає чи не кожну нашу родину. Треба, щоб було більше таких фільмів, Україна того варта", - резюмувала засновниця Міжнародного літературного конкурсу "Коронація слова" Тетяна Логуш.

Як повідомляв Укрінформ, "Гніздо горлиці" - переможець 4-го конкурсного відбору Держкіно. Виробництво фільму здійснили Продюсерський центр "Інсайт Медіа" (Україна) та "4 Rooms" (Італія). Режисер Тарас Ткаченко, продюсер Володимир Філіпов, сценарист - Василь Мельник. Драма заснована на реальних подіях і оповідає про життя українських жінок в Італії.

Ролі у фільмі виконали відомі українські та італійські актори: Римма Зюбіна, Віталій Лінецький, Ліна Бернарді, Микола Боклан, Олександра Сизоненко, Максим Канюка та Мауро Чіпріані.

Картина "Гніздо горлиці" отримала нагороду за Найкращий український фільм у рамках цьогорічного Одеського міжнародного кінофестивалю.

Кіносценарій цього фільму був відзначений міжнародним літературним конкурсом "Коронація слова" у 2012 році.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-