Роберт Дауні-молодший вперше зніме серіал

Роберт Дауні-молодший вперше зніме серіал

Укрінформ
Компанія Team Downey уклала контракт із Sonar Entertainment. Першим їх спільним проектом стане серіал «Сингулярність».

Про це повідомляє КиноПоиск.

Головну роль у серіалі зіграє Ентоні Майкл Холл («Клуб „Сніданок“»,«Мертва зона»). Пілотний епізод серіалу поставить сам Роберт Дауні-молодший. Для нього це буде режисерський дебют. Подробиці сюжету наразі залишаються невідомими.

В результаті операції Sonar Entertainment отримає право першою рзглядати пропозиції Team Downey, що стосуються теле - і цифрових проектів.

Раніше Sonar вже уклала подібний контракт із компанією Smokehouse Pictures (заснована Джорджем Клуні та Грантом Хесловом) і незалежною студією StoryBy Entertainment.

Роберт Дауні-молодший неодноразово виявля інтерес до телебачення. Наприклад, нещодавно він обговорював можливість участі у новому проекті HBO, який курирує творець «Справжнього детектива» Нік Пиццолатто.

Як уточнює Deadline, компанія Дауні-молодшого Team Downey, заснована разом із дружиною Сьюзан Дауні, зараз розробляє такі серіали, як «Тіла» для Hulu (екранізація коміксу видавництва Vertigo), «Багдадський кантрі-клуб» для Warner Bros. Television (автором сценарію цієї військової драми виступив Джошуа Бірмен, відомий за роботою над «Операцією „Арго“») і TC-83 для Sony (права на показ останнього з проектів, розповідає про реабілітаційний центр, вже продані Showtime).

Ентоні Майкла Холла незабаром можна буде побачити в гангстерському фільмі Бена Аффлека «Закон ночі» і в драмі «Машина війни» з Бредом Піттом.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-