Серіал «Світ Дикого Заходу» офіційно продовжили на другий сезон

Серіал «Світ Дикого Заходу» офіційно продовжили на другий сезон

Укрінформ
Канал HBO офіційно продовжив фантастичний серіал «Світ Дикого Заходу» на другий сезон.

Про це повідомляє КиноПоиск.

"Світ Дикого Заходу" дуже масштабний і амбітний серіал. Не знаю точно, коли відбудеться прем'єра — восени 2017 або в 2018 році. Все залежатиме від того, як швидко ми почнемо  роботу", - зазначив програмний директор HBO Кейсі Блойс.

Він не зміг підтвердити, чи повернуться у другому сезоні всі зірки «Світу Дикого Заходу». «Не хочу говорити про акторів, оскільки нам залишилося показати ще три епізоди», — розповів програмний директор HBO.

Як нагадує THR, серіал засновано на однойменному фільмі Майкла Крайтона, в якому розповідається про тематичний парк розваг, населений роботами. Відвідувачі парку потрапляють в неймовірно реалістичній антураж Дикого Заходу, а роботи виконують ролі грабіжників, індіанців, повій та інших жителів. У якийсь момент через збій у програмі андроїди повстають проти людей і стають для них смертельно небезпечними.

У серіалі грають Ентоні Хопкінс, Еван Рейчел Вуд, Джеффрі Райт, Джеймс Марсден, Тенді Ньютон, Люк Хемсворт і Ед Харріс. Серед виконавчих продюсерів - Джей Джей Абрамс, Брайан Берк («Залишитися живим») і дружина Джонатана Нолана Ліза Джой.

Минулого місяця повідомлялося, що шоураннер серіалу Джонатан Нолан вже задумався про продовження, хоча на той момент канал HBO ще не дав зелене світло проекту. Наприкінці жовтня актриса Еван Рейчел Вуд, яка зіграла робота Долорес Абернатті, пообіцяла в інтерв'ю Huffington Post, що фінал першого сезону серіалу шокує шанувальників. «Ми все влаштували по-справжньому красиво, і розв'язки будуть бити по глядачах одна по одній», — говорить Вуд.

Також, за деякими даними, кліффхенгер, такий звичний для сучасних серіалів, омине «Світ Дикого Заходу». Тож фінал поставить певну крапку.

Фото: Film.ru

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-