Фільм про Ігоря Турчина

Фільм про Ігоря Турчина "Виграти все" виходить у широкий прокат

Укрінформ
Стрічка Дмитра Томашпольського "Виграти все" виходить у широкий прокат.

Про це повідомляє прес-служба Держкіно, за підтримки якого створений фільм. 

"З 17 листопада у широкий кінотеатральний прокат виходить фільм Дмитра Томашпольського "Виграти все". Стрічку створено до 80-річчя з дня народження видатного українського тренера Ігоря Турчина, під керівництвом якого легендарна гандбольна команда "Спартак" здобула всі можливі перемоги у своєму виді спорту. Гандболістки перемогли у всіх змаганнях як на державному, так і на міжнародному рівнях: від чемпіонату країни (20 років поспіль), Кубка Європи (13 разів) до світової першості. Лідера команди Зінаїду Турчину визнано найкращою гандболісткою XX століття. Таким чином "Спартак" став єдиною у світі командою, що потрапила до Книги рекордів Гіннеса", - ідеться в повідомленні. 

Стрічка про мистецтво перемагати, яким володів Турчин, є переможцем 5-го конкурсного відбору Держкіно. Автор сценарію фільму та режисер-постановник - Дмитро Томашпольський, продюсер - Олена Дем’яненко. Виробництво кінокомпанії ТОВ "Гагарін Медіа".

"Виграти все" відібрано в шорт-лист номінантів 34-го Міжнародного фестивалю спортивного кіно і телебачення (Sport Mouvies & TV – 34th Milano InternationalFICTS Fest), де 18 листопада і відбудеться його світова прем'єра. 

Допрем'єрний показ стрічки пройшов 11 листопада в кінотеатрі "Ліра" у Києві.

Гравці першого складу "Спартака" Галина Захарова та Марія Літошенко представлять фільм у Запоріжжі в кінотеатрі ім. О.Довженка. Зінаїда Турчина презентує фільм у Зальцбурзі (Австрія) на святкуванні 20-річчя Міжнародної федерації гандболу.

Після того, як "Виграти все" відібрали до конкурсної програми Міланського кінофестивалю, ним зацікавилися в Італії, тож розглядається питання виходу фільму в італійський прокат.

Фото зі знімального майданчика

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-