Стокгольм передасть Києву ключі від Євробачення наприкінці січня

Стокгольм передасть Києву ключі від Євробачення наприкінці січня

Укрінформ
Першою офіційною подією "Євробачення-2017" стане урочиста передача ключів. Церемонію в прямій трансляції дивитимуться 200 млн телеглядачів.

Про це повідомив на брифінгу у вівторок заступник голови КМДА Олексій Резніков, передає кореспондент Укрінформу.

"Не виключено, що церемонія відкриття Євробачення буде біля Маріїнського палацу. І ми ще очікуємо точного прийняття рішення щодо церемонії урочистого вручення ключів від Євробачення, яка очікується наприкінці січня, - коли мер міста Стокгольм, яке проводило "Євробачення-2016", буде передавати ключі міському голові Києва Віталію Кличку. Я думаю, що цю урочисту подію ми будемо робити в Колонній залі КМДА. Церемонія вручення ключів від Євробачення - це буде перша офіційна подія "Євробачення-2017", яка буде мати трансляцію на всі країни, які дивляться Євробачення. Це очікувано 200 млн телеглядачів", - сказав Резніков.

Він додав, що станом на сьогодні з відомих локацій чітко встановлено місце проведення самої події - Міжнародний виставковий центр - і розміщення на його території прес-центру, який очікує прийняти близько 1,5 тисячі журналістів з усього світу, в першу чергу з Європи. Там буде забезпечена система так званої аеропортової безпеки, тобто повністю замкнуте коло. 

"Інші локації, а саме: церемонія урочистого відкриття, розміщення Євромістечка, розміщення Євроклабу, церемонія закриття - на сьогодні ще не визначені. Тому що остаточне рішення буде приймати Європейська мовна спілка", - зазначив Резніков. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-