Публікація

Публікація "чорного списку" російських акторів убезпечить Євробачення - ATR

Укрінформ
Кримськотатарський телеканал ATR звернувся до СБУ та інших державних органів з проханням оприлюдити імена усіх російських акторів, яким заборонено в'їзд на територію України. Необхідність цього заходу керівництво телеканалу пов'язує з проведенням в Україні Евробачення-2017.

Інформацію про це на своїй сторінці у Facebook розмістив заступник гендиректора ATR Айдер Муждабаєв. 

"Ми вважаємо, що публікація "чорного списку" російських артистів значною мірою застрахує Україну від умисних провокацій у процесі підготовки і проведення Євробачення в Києві", - заявили в керівництві ATR.

На думку ініціаторів звернення, необхідно попередити можливі заяви в Росії про "нібито необгрунтовані заборони на в'їзд артистам, звертаючись при цьому до світової спільноти". Саме тому "кожна заборона публічній особі на в'їзд в Україну має бути заздалегідь оприлюднена і обгрунтована з точки зору порушення законодавства України", - підкреслюють в АТR.

Крім того, телеканал пропонує доповнити "чорний список" тими акторами з РФ, які відкрито підтримують анексію Криму і виступають з концертами на окупованих територіях України.  

Ба більше, "за незаконний перетин кордону в Криму та на окупованих територіях Донбасу проти усіх росіян, чиї імена стають відомі українським правоохоронним органам, мають бути порушені відповідні справи", - вважають у керівництві ATR.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-