Green Grey, какао та танці на всю ніч: афіша на 4-6 листопада

Green Grey, какао та танці на всю ніч: афіша на 4-6 листопада

Афіша
Укрінформ
Підготували вибухову програму "для зігрівання" на цих вихідних: hot drinks party та барбекю, танці на всю ніч та карикатури на американських політиків. А заспокоїтися пропонуємо під час акустичного концерту Ділі та фестивалю угорського кіно.

Фестиваль вуличної їжі. Закриття сезону

Що цікавого: організатори обіцяють влаштувати "квартирник" і запрошують всіх на hot drinks party – гарячу вечірку з гарячими напоями. У головних ролях – какао, глінтвейн, грог і, звичайно ж, кава. Вперше на фестивалі буде організована окрема зона барбекю, де кожен відвідувач зможе не просто погрітися біля полум’я, але і самостійно приготувати на багатті каштани, маршмеллоу або навіть стейк. Якщо ви віддаєте перевагу готовим стравам, учасники обіцяють вперше представити фондю з раклета – традиційну закуску вуличної їжі Лондона.

Коли: 5 - 6 листопада 

Де: Арт-завод "Платформа" (вул. Біломорська, 1)

Скільки: 70 грн

Більше інформаціїFacebook

Діля. Акустичний концерт

Що цікавого: музикант і композитор ДІЛЯ за 25 років написав близько 200 пісень, взяв участь у записі 16 альбомів (4 з них — сольні) для гучних проектів: ТНМК, "НеДіля", "Астарта", Є-BAND. З 2015 року виступає сольно, і в "Останній Барикаді" на вас чекає акустичний концерт. Будьте готові до як відомих і давно улюблених, так і до нових пісень.

Коли: 5 листопада, 20:00

Де: Мистецько-гастрономічний простір "Остання Барикада" (Майдан Незалежності, 1)

Скільки: не вказано

Більше інформаціїFacebook

Виставка "Людина між війною і миром"

Що цікавого: виставка, присвячена історії примусових робітників (остарбайтерів, військовополонених) в Третьому Рейху під час Другої світової війни та переміщених осіб або "Ді-Пі" (англ. Displaced Persons (DPs) після закінчення війни.

Коли: 13 жовтня - 15 листопада

Де: Музей Національного університету "Києво-Могилянська академія" (вул. Г. Сковороди, 2)

Скільки: Не вказано

Більше інформаціїFacebook

Виставка "100 років американської політичної карикатури"

Що цікавого: Американська політична карикатура є цінним матеріалом для вивчення історії США. Еволюція політичної карикатури в північноамериканських колоніях Британії почалася з малюнка Бенджаміна Франкліна, одного з майбутніх батьків-засновників Сполучених Штатів Америки. У ХІХ столітті політична карикатура активно розвивалась і політичні карикатуристи використовували різні образи для уособлення Сполучених Штатів.

Коли: America House Kyiv (вул. Пимоненка, 6)

Де: 29 жовтня - 10 грудня

Скільки: Не вказано. З собою мати паспорт або посвідчення водія.

Більше інформаціїFacebook

Гурт Green Grey з презентацією альбому "WTF"

Що цікавого: новий революційний саунд, новий склад, абсолютно нові треки і навіть хіти, вік яких старший, ніж безліч шанувальників групи — теж радикально нові – все це Ви почуєте на концерті в підртимку нового альбому.

Коли: 4 листопада, 19:00

Де: Sentrum (вул. Шота Руставелі, 11)

Скільки: 250 - 550 грн

Більше інформаціїFacebook

Фестиваль "Сучасне кіно Угорщини"

Що цікавого: на фестивалі традиційно буде представлена підбірка фільмів різних жанрів – комедія, драма, мелодрама, музичний, чорний гумор, трилер, фантастика. Головна мета проведення фестивалю: популяризація Угорщини в Україні, поглиблення дружніх відносин між українським та угорським народами, розвиток співробітництва в культурній сфері, ознайомлення українців з кращими зразками сучасного угорського кінематографа.

Коли: 3 - 7 листопада

Де: Кінотеатр "Київ" (вул. Велика Васильківська, 19)

Скільки: 70 грн

Більше інформаціїFacebook

Добрий музично-літературний вечір з Братами Капрановими

Що цікавого: на вечорі ви почуєте трошки віршів, трошки музики, трошки прози з нової книжки "Забудь річки", а також фірмовий гумор від Братів Капранових. Кожен гість зможе забрати із собою додому гарний настрій, а також невеличкий сюрприз від організаторів. Серія добрих заходів покликана зібрати кошти на допомогу Хоспісу для літніх людей під Києвом.

Коли: 4 листопада, 19:00

Де: Дім освіти та культури "Майстер Клас" (вул. Богдана Хмельницкого, 57б)

Скільки: добровільний благодійний внесок від 100 грн 

Більше інформаціїFacebook, реєстрація

Фестиваль прогресивної музики та цифрового мистецтва "NextSound"

Що цікавого: четвертий фестиваль прогресивної музики і цифрового мистецтва NextSound розширить свідомість кожного протягом трьох днів – з четверга до ранку неділі. У четвер пройде освітня частина – лекторій про музику та медіа-арт. Ніч п’ятниці переверне сприйняття звуку догори дном. А в ніч з суботи на неділю під впливом музики тіло буде рухатися в ритуальному танці, який вирветься з підсвідомості кожного.

Коли: 3 - 6 листопада 

Де: Closer Art Centre (вул. Нижньоюрківська, 31)

Скільки: не вказано

Більше інформаціїFacebook

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-