Євробаченню-2017 звільнення Аласанії не завадить – Руслана

Євробаченню-2017 звільнення Аласанії не завадить – Руслана

Укрінформ
Проведенню пісенного конкурсу "Євробачення-2017" в Україні жодні обставини, в тому числі і звільнення генерального директора Національної телекомпанії України (НТКУ) Зураба Аласанії, не завадить.

Про це сказала співачка, композитор, громадський діяч, переможниця пісенного конкурсу "Євробачення-2004" Руслана Лижичко в Укрінформі.   

"Проведенню "Євробачення" в Україні нічого не завадить. Є достатня кількість "морозостійких" людей, в яких не буде ні істерики, які не будуть піддаватися жодним емоційним станам... мене абсолютно заспокоює присутність цих людей в оргкомітеті. Я не переживаю, я не уявляю, який форс мажор може відбутися, щоби якось це вплинуло на проведення пісенного конкурсу "Євробачення", - сказала Руслана.

Водночас вона зазначила, що одна з проблем - несформована кампанія промоушену.

"Ще досі ми не маємо якісного анонсування, не маємо якісної промоції, не маємо креативу, ми не маємо вже забезпечених меседжів "Welcome to Ukraine", але це не найбільша проблема на сьогоднішній день, яка існує. Є картбланш, є основні організаційні вимоги і я думаю, що вони абсолютно всі будуть виконані", - пояснила співачка.

Руслана додала, що у європейської аудиторії вже є сформована довіра до проведення цього пісенного конкурсу в Україні, адже наша країна вже має досвід організації цього заходу. 

"Нам, слава Богу, вже довіряє європейська аудиторія, вже знає нас як людей, що мають досвід 2005 року, ми не дозволимо зробити вже якісь глобальні помилки. Україна зараз не збирається робити глобальних помилок. Все дуже добре тримається на контролі, не на десь десятій позиції, а в топі", - сказала вона.

Співачка все ж наголосила, що їй хотілося б вже сьогодні промотувати пісенний конкурс в Україні для європейської публіки.

"Мені би хотілося вже сьогодні промотувати від України конкретні меседжі, давати анонсування, тому що аудиторія збирається і вони хочуть зрозуміти, що Україна готує. Мене атакувала преса в Англії декілька тижнів тому, коли я там була на концертах, мене і зараз те саме буде чекати в Парижі. Я поки що імпровізую, кажу, що в нас будуть дуже цікаві речі, але довго на імпровізації я не протягну", - зазначила Руслана.

Як повідомляв Укрінформ, у вівторок, 1 листопада, генеральний директор Національної телекомпанії України (НТКУ) Зураб Аласанія написав заяву на звільнення за власним бажанням з посади голови телекомпанії. Аласанія пояснив своє рішення, зокрема, проблемами з бюджетом "Євробачення" і бюджетом майбутнього Громадського мовника.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-