Forbes назвав найбільш високооплачуваних співачок року

Forbes назвав найбільш високооплачуваних співачок року

Укрінформ
Американська співачка Тейлор Свіфт стала  найбільш високооплачуваною співачкою в світі за версією журналу Forbes: за рік вона заробила $170 млн.

Про це повідомляє "Інтерфакс"

Видання зазначає, що більшу частину доходів приніс співачці концертний тур "1989" на підтримку однойменного альбому, що почався в травні 2015 року. Крім того, отримала високі гонорари за рекламу дієтичної газованої води Diet Coke, продукції Apple і взуття Keds.

Друге місце у рейтингу отримала Адель, чиї доходи за минулий рік склали $80,5 млн. При цьому більшу частину грошей співачка, на відміну від інших учасниць рейтингу, отримала за рахунок продажу альбомів, в основному, альбому "25", який став найбільш продаваною платівкою 2015 року.

Трійку найбільш високооплачуваних співачок у цьому році замикає Мадонна, яка завдяки своєму концертному туру заробила $76,5 млн.

У десятку найбільш високооплачуваних співачок року також увійшли Ріанна з $75 млн, Бейонсе ($54 млн), Кеті Перрі ($41 млн), Дженніфер Лопес ($39,5 млн), Брітні Спірс ($30,5 млн), Шанайя Твейн ($27,5 млн) і Селін Діон ($27 млн).

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-