Гран-прі кінофестивалю

Гран-прі кінофестивалю "Молодість"отримав польський фільм

Фото
Укрінформ
Ґран-прі 46-го Міжнародного кінофестивалю "Молодість" та грошовий сертифікат на 10 тисяч доларів отримав фільм «Остання сім’я» (Польща).

Фото: Павло Багмут.

Про це йдеться у Фейсбуці оргкомітету кінофестивалю. 

"Ґран-прі 46-го Міжнародного кінофестивалю "Молодість" та грошовий сертифікат від «Лото-Забава» на 10 000 доларів отримав фільм Яна П. Матушинського «Остання сім’я» (Польща)", - зазначається у публікації.

Найкращим фільмом програми «Сонячний зайчик» стала стрічка «Тхеквондо»/ Taekwondo (2016), реж. Марко Берґер, Мартін Фаріна, Аргентина.

"Витончена і чарівна історія змальовує привабливий портрет складності соціального тиску та стереотипів. Цей фільм – ніжна історія зваби і усвідомлення взаємності бажань. Гра акторів підкупає. Прекрасна непевність приховування своєї справжньої сексуальності знайде відгук у людей із найрізноманітнішими ідентичностями", - наголосили у журі.

Також відзнаку журі отримала стрічка «Тепла пора року»/La belle saison (2015), реж. Катрін Корсіні / Франція, Бельгія.

"Майстерне й потужне відтворення ключового періоду боротьби за визволення жінок у Парижі, яке оповідає історію кохання двох активісток. Цей фільм великою мірою зроблений з точки зору лесбійок. Його освіжаюче природні сцени сексу та прекрасна кінематографія пропонує і погляд на історію, і насичену особисту історію, що розігрується між великим містом та родинною фермою", - був висновок експертів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-