У Варшаві розпочинається фестиваль українського кіно

У Варшаві розпочинається фестиваль українського кіно "УКРАЇНА!"

Укрінформ
У Варшаві упродовж 20-23 жовтня у столичному кінотеатрі "Ілюзіон" відбудеться фестиваль українських фільмів під назвою "УКРАЇНА!".

Крім демонстрації кінокартин, програмою фестивалю передбачено зустрічі з творцями фільмів, конкурс на найкращий фільм фестивалю, кулінарні конкурси, а також розваги для дітей, інформує кореспондент Укрінформу.

"Що ми знаємо про наших сусідів: що їм болить, про що вони думають і які теми для них важливі? Під час фестивалю "УКРАЇНА!" бажатимемо показати, як виглядають сучасне життя українців й сама Україна", - заявила з цього приводу голова фундації Luna Plus, автор ідеї фестивалю Беата Беронська-Лях.

Відкриє фестиваль новий фільм "Гніздо горлиці". Крім того, у наступні дні буде показано художні та документальні фільми "Тіні забутих предків", "Українські шерифи", "Плем’я", "Гравець", "Брати. Остання сповідь", "Російський дятел", "Політ золотої мушки", "Поводир", "Живий вогонь", "Майдан. Революція Гідності".

В рамках фестивалю відбудуться зустрічі з режисерами картини "Гніздо горлиці" Тарасом Ткаченком, "Брати. Остання сповідь" Вікторією Трофименко та "Живий вогонь" Остапом Костюком.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-