Фільм про Турчина позмагається на спортивному кінофестивалі в Мілані

Фільм про Турчина позмагається на спортивному кінофестивалі в Мілані

Укрінформ
Документальний фільм "Виграти все" Дмитра Томашпольського, створений за підтримки Держкіно України, відібрано до офіційної конкурсної програми фестивалю спортивного кіно в Мілані (Італія). 

Про це повідомляє прес-служба Держкіно. 

"34 Milano International FICTS Fest відбуватиметься з 16 по 21 листопада в Мілані (Італія). Він організовується Міжнародною федерацією спортивного кіно і телебачення та підтримується Міжнародним олімпійським комітетом. Фільм "Виграти все" створений до 80-річчя з дня народження великого українського тренера Ігоря Турчина і є переможцем 5 конкурсного відбору Держкіно. Виробництво здійснювала "Кінокомпанія Гагарін-медіа", - йдеться у повідомленні.

Фільм показує механізм перемоги, створений Ігорем Турчиним. Під його керівництвом жіночий гандбольний клуб "Спартак" (Київ) став єдиною у світі командою, що потрапила до Книги рекордів Гіннесса.

Гандболістки здобули всі можливі нагороди у своєму виді спорту, перемогли в усіх змаганнях як на державному, так і на міжнародному рівнях. "Спартак" став 20-кратним чемпіоном СРСР, 13-кратним володарем Кубка європейських чемпіонів, двократним олімпійський чемпіоном. Лідера команди Зінаїду Турчину визнано найкращою гандболісткою XX століття.

В український прокат "Виграти все" вийде 17 листопада.

Фото: sport-ukr.segodnya.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-