Крейг натякнув, що знову готовий зіграти Бонда - ЗМІ

Крейг натякнув, що знову готовий зіграти Бонда - ЗМІ

Укрінформ
Британський актор Деніел Крейг, який зіграв агента 007 у чотирьох фільмах бондіани, натякнув на можливе повернення до цієї ролі.

Про це повідомляє Lenta.Ru.

Раніше актор заявляв, що швидше переріже собі вени, ніж знову зіграє Джеймса Бонда.

«Мені подобається ця робота (грати Бонда — Ред.). Я отримую від неї великий кайф. І якщо я і далі буду отримувати цей кайф, я буду зніматися в ролі Бонда», — заявив Крейг, виступаючи на щорічному фестивалі журналу The New Yorker.

Він підкреслив, що грати Бонда — найкраща робота у світі. «Іншої такої немає», — зазначив актор.

Як уточнює The Guardian, наприкінці вересня виконавчий продюсер франшизи про агента 007 Каллэм Макдугал сказав, що продюсери проекту сподіваються на повернення Крейга до роботи і що він - найкращий вибір

для цієї ролі.

У листопаді 2015 року незабаром після прем'єри фільму «007: Спектр» Крейг заявив, що швидше переріже собі вени, ніж зніметься в ще одному фільмі про Бонда. При цьому напередодні прем'єри він стверджував, що готовий грати цю роль до втрати сил. Досі невідомо, хто втілить образ агента 007 у наступній серії бондіани.

Кинофраншиза про Джеймса Бонда — серія екранізацій романів Яна Флемінга про вигаданого агента британської розвідки MI6. З 1962 року вийшло понад 20 стрічок, збори від прокату сягнули понад шість мільярдів доларів. В ролі Бонда, крім Крейга, знімалися Шон Коннері, Джордж Лезенбі, Роджер Мур, Тімоті Далтон і Пірс Броснан.

Фото: kino.otzyv.ru

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-