Хору імені Верьовки представили новопризначеного керівника - Мінкультури

Хору імені Верьовки представили новопризначеного керівника - Мінкультури

Укрінформ
Колективу Національного народного хору  України  імені Г.Г.Верьовки представили 5 жовтня  новопризначеного генерального директора - художнього керівника Зеновія Корінця.

Про це повідомляє прес-служба Міністерства культури

"Міністр культури України Євген Нищук представив легендарному колективу новопризначеного генерального директора - художнього керівника Зеновія Корінця", - ідеться в повідомленні.

Як підкреслив Нищук, справа всього життя Анатолія  Авдієвського отримала гідного продовжувача в особі Зеновія Михайловича. 

"Дуже важливо підтримати старі традиції з новою енергією, з новою силою, з новими ідеями, але для цього потрібно мати усвідомлення балансу, золотої середини. Коли ти знаєш, скільки зроблено колективом для того, що він зараз має, як він досягав цього, - тоді можна привносити щось своє", - зазначив міністр. 

Корінець щиро подякував за високу довіру та висловив сподівання на  дієву співпрацю з Міністерством культури.

Переможцем Зеновія Корінця було визначено за результатами засідання конкурсної комісії з проведення добору на цю посаду, яке відбулося 12 вересня 2016 року.  

Зеновій Корінець - заслужений діяч культури України, народний артист України, професор НПУ ім. М.Драгоманова. З 2001 року, на запрошення художнього керівника хору імені Г.Г. Верьовки Анатолія Авдієвського, він обіймав посаду головного режисера-диригента. За контрактом 3 жовтня 2016 року терміном на 5 років Зеновій Корінець призначений на посаду генерального директора - художнього керівника хору.

Фото veryovka.com

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-