Оргкомітет назвав п'ять головних локацій Євробачення в Києві

Оргкомітет назвав п'ять головних локацій Євробачення в Києві

Укрінформ
Організаційний комітет Євробачення-2017 назвав п'ять головних локацій, які будуть використані для проведення в Києві пісенного конкурсу: це дві локації в МВЦ, EuroClub в БЦ "Парковий", Євроселище на Хрещатику.

Про це написав у Фейсбуці директор Департаменту транспортної інфраструктури КМДА Сергій Майзель.

"Продовжуємо працювати над підготовкою до Євробачення-2017! На вчорашній нараді визначили 5 основних локацій: 2 локації будуть розташовані в МВЦ - основна арена та прес-центр, EuroClub розміститься в БЦ "Парковий", Євроселище організуємо на Хрещатику. Місце відкриття та закриття пісенного конкурсу зараз обговорюється - урочистості будуть проводитися в Мистецькому Арсеналі, КМДА або на території Софії", - повідомив Майзель.

Він також додав, що на нараді активно приступили до підготовки. Детально обговорили необхідний благоустрій щодо кожної з локацій Євробачення.

"Найбільш важливим для нас в рамках підготовки є облаштування саме цих 5 майданчиків. Особливу увагу приділяємо благоустрою Лівобережної площі, оскільки там розташовані одразу 2 локації. Обговорили можливість запуску річного трамвайчика, який буде курсувати Дніпром від Поштової площі до основного місця проведення фестивалю на Лівобережній. Визначили необхідність створення проекту зручних пішохідних переходів", - уточнив Майзель.

За його словами, в рамках підготовки до Євробачення-2017 буде проведений капітальний ремонт основного освітлення та дорожнього покриття, створена святкова ілюмінація (на Броварському проспекті, Русанівській набережній та мосту Метро). На Хрещатику буде створена комфортна зона, де розміститься Євроселище. Для цього буде проведений ремонт дорожнього покриття та відремонтований фонтан на Майдані Незалежності. Також визначили зміни організації дорожнього руху та обговорили необхідність встановлення додаткових світлофорів.

"На нараді був присутній і мер Києва Віталій Кличко. Він зазначив, що часу у нас обмаль, тому працювати нам необхідно 24 години на добу. Адже Київ має гідно провести пісенний конкурс Євробачення навесні наступного року!" - наголосив він.

фото UA:Перший

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-