Кіно, вино і кімоно: афіша подій на 30 вересня - 2 жовтня

Кіно, вино і кімоно: афіша подій на 30 вересня - 2 жовтня

Афіша
Укрінформ
Цими вихідними можна "відвідати" одразу три країни, фестивалі вінтажних авто і вина, пройти кастинг у кіно та сфотографуватися із двійником Гаррі Поттера. А ще обіцяємо багато кави та східноєвропейську кухню.

Сьомий фестиваль м'яса і вина "Kiev Food & Wine Festival" на ВДНГ

Що цікавого: найголовніший вино-гастрономічний фестиваль Києва, метою якого є популяризація українського вина, підвищення винної культури і розвиток виноробної галузі в Україні.

У програмі заходу: перший в Україні винний забіг Kyiv Wine Run, музей вина, великий чан для давки винограду, "Тиждень вина", унікальні декорації, вино від нових українських та провідних європейських виноробів і винний лекторій. На вході кожен гість отримує в подарунок келих.

Коли: 1-2 жовтня, 11:00 – 21:00

Де: ВДНГ, пр. Академіка Глушкова, 1

Скільки: 60 грн

Більше інформації: Facebook, сайт, реєстраціяKyiv Wine Run

П'ятий фестиваль-виставка "Япономанія 2016" в Nivki-hall

Що цікавого: фестиваль присвячується 45-річчю братніх відносин Кіото та Києва.

У програмі заходу: чай і дегустація японських солодощів, балет, навчання "азів" східних єдиноборств, навчання тонкощів мистецтва макіяжу від аніме до гейші, примірка кімоно та дефіле в футуристичному костюмі косплеєрів.

Коли: 1-2 жовтня, 10:00 – 19:00

Де: NIVKI-HALL, пр. Перемоги, 84

Скільки: 40 - 100 грн

Більше інформації: Facebookсайт

П'ятий фестиваль ретро автомобілів "OldCarLand 2016"

Що цікавого: На фестивалі буде представлено понад 70 літаків музею авіації та понад 500 одиниць вантажних автомобілів, мотоциклів, велосипедів та іншої техніки XX століття США, Європи і СРСР. Крім самої експозиції, гості матимуть доступ до майданчику тюнінгу, ярмарку сувенірів і фудкорту зі смачною їжею.

Коли: 30 вересня - 02 жовтня, 10:00 – 19:00

Де: Державний музей авіації, вул. Медова, 1

Скільки: 100 грн

Більше інформації: Facebookреєстрація, сайт

Фестиваль грузинської культури на Подолі "Тбілісоба"

Що цікавого: виступатимуть українські та грузинські артисти - група "Соломія", ансамблі "Іберіелі" та "Іберія", хор з Тбілісі Georgian Voices, Шмагі Тагіашвілі, балет "Georgia". Охочі також зможуть взяти участь в танцювальному флешмобі. В музеї Кавалерідзе буде виставка грузинських художників, яка триватиме до 9 жовтня, а в перший день фестивалю там можна буде взяти участь у літературних читаннях. На гостей чекають різні майстер-класи та перформанс від Музею Сновидінь.

Коли: 1-2 жовтня, 12:00-19:00

Де: Андріївський узвіз

Скільки: безкоштовно

Більше інформації: Facebook

Музичне свято українсько-корейської дружби "Україна як Корея" в "Stereo Plaza"

Що цікавого: в одному грандіозному концерті «Україна як Корея» виступлять улюблені артисти двох країн: "Потап і Настя", Eddy Kim, Monatik, TAHITI, Quest Pistols Show, Mozgi, K-MUCH, "Время и Стекло", Open Kids.

Коли: 2 жовтня, 17:00 - 23.00

Де: Stereo Plaza, пр. Червонозоряний, 119

Скільки: 250 - 2000 грн

Більше інформації: Facebook

ІншаМузика Festival 2016

Що цікавого: незалежний лейбл ІншаМузика відзначить своє 10-річчя великим фестивалем. ІншаМузика Festival 2016 збере 20 найцікавіших команд сучасної української сцени: Stoned Jesus, MegamasS, Sinoptik, JONCOFY, Somali Yacht Club, Пісні Наших Днів (ПНД), Mind Shredder, Cherry-merry, FaZZeR, Septa, PINS, Esquizet, My Personal Murderer, Burrow, Машина Занята, MERVA та інші.

Коли: 1-2 жовтня, 15.00 - 23.00

Де: Bingo Club, пр. Перемоги, 112

Скільки: 120 - 420 грн

Більше інформації: Facebook, сайт

Фестиваль "KOZAK Challenge 2016"

Що цікавого: на гостей чекає близько 20 спортивних і розважальних зон, арт-перформанси, майстер-класи від відомих спортсменів, нічний кінотеатр просто неба, змагання з Pole Dance, боксу і багу, офіційне закриття wakeboard сезону, а також маркет спортивних товарів і зона корисної та смачної їжі. 2 жовтня в рамках KOZAK Challenge 2016 пройде видовищна гонка на витривалість – FUN RACE – гонки на трасі протяжністю 3 км з подоланням 15 перешкод, включаючи піщані і грязьові перешкоди, смугу перешкод і рукохід над болотом, елементи "висить колода", "зруйнована драбина" та багато іншого.

Коли: 1-2 жовтня, 10.00 - 13.00

Де: Спортивно-розважальний комплекс "X-park", парк Дружби народів

Скільки: безкоштовно, гонка FUN RACE - 300 грн, квиток Gdesportpass для участі у всіх тренуваннях і зонах - 150 грн

Більше інформаціїFacebookсайт, реєстрація

Фестиваль "Де кіно" на Film.ua

Що цікавого: вперше комплекс Film.ua буде доступний для усіх охочих. Для відвідувачів підготовлено три сцени: головна "Де кіно", "Де арт" просто неба та "Де профі" у кінотеатрі студії. Закриває фест Pianoбой.

У програмі заходу: КіноЛаб - у вас є хвилина, локації кіностудії FILM.UA і мобільний телефон, щоб зняти крутий фільм. Ukrainian Film School за підтримки FILM.UA проведуть кастинг для нового проекту. SpeedShooting - три спікери, півтори години часу і купа корисної інформації про виробництво кіно. Elevator Pitch - у вас є 90 секунд, щоб переконати продюсера і сценариста у тому, що ваша ідея класна і її просто життєво необхідно реалізувати.

Коли: 30 вересня - 01 жовтня, 17.00 - 23.00

Де: FILM.UA Group, вул. М. Закревського, 22. Від станції метро "Петрівка" кожні 30 хвилин курсуватимуть безкоштовні шатли.

Скільки: безкоштовно

Більше інформації: Facebookреєстрація КіноЛабреєстрація на кастингреєстрація SpeedShootingреєстрація Elevator Pitch, програма

Презентація "Гаррі Поттер і прокляте дитя"

Що цікавого: урочиста презентація українського перекладу 8-ї книги "поттеріани" за участю Івана Малковича, Віктора Морозова, Геґріда, поттероманів та інших магічних істот.

У програмі заходу: можливість придбати книгу за видавничою ціною, нагородження двійників Гаррі Поттера, вікторина для поттероманів та призи.

Коли: 30 вересня, 19.00

Де: Український дім, вул. Хрещатик, 2

Скільки: безкоштовно

Більше інформаціїFacebook

Фестиваль вуличної їжі: Східна Європа

Що цікавого: тема нового фестивалю "Вулична їжа. Жовтень 2016" – Східна Європа. І велику увагу приділятимуть саме українській кухні: такій різній, новій та дуже смачній. Білоруські деруни, польський жур, литовські ципеліни, угорський бограч або чеський гуляш – такі, здавалося б, знайомі рецепти відкриються зовсім по-новому.

Коли: 1-2 жовтня, 11.00 - 23.00

Де: Арт-завод "Платформа", вул. Біломорська, 1

Скільки: 70 грн

Більше інформаціїFacebook

Міжнародний День Кави у кав'ярнях Києва

Що цікавого: на честь Міжнародного Дня Кави в київських кав'ярнях буде проводитися акція: крім смачної кави за єдиною ціною: 15 грн - за чашечку еспресо і 20 грн - за капучино, для відвідувачів будуть безкоштовні і відкриті каппінги та майстер-класи.

Коли: 1 жовтня, 8.00 - 23.00

Де: кав'ярні Києва

Скільки: безкоштовно, 15 грн - за еспресо, 20 грн - за капучино

Більше інформаціїFacebook

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-