У Парижі стартував Тиждень моди

У Парижі стартував Тиждень моди

Укрінформ
У Парижі стартував традиційний Тиждень моди, у рамках якого всесвітньовідомі дизайнери покажуть 91-у колекцію прет-а-порте весна-літо 2017.

Про це власному кореспондентові Укрінформу повідомили Французькій федерації моди, що є  організатором Paris Fashion Week.

Зокрема, Yves Saint Laurent представлятиме новий креативний директор із Бельгії 34-річний Ентоні Ваккарелла, який зацікавив будинок моди вмінням поєднувати розкіш і антибуржуазний стиль, недбалість і чистоту. Новий дизайнер Yves Saint Laurent вже співпрацював з Карлом Лагерфельдом та Versus Versace.

Найстаріший французький будинок мод Lanvin цього року у Парижі представляє 45-річна дизайнер Бушра Жаррар. Тайванська власниця Lanvin запросила до співробітництва французьку дизайнерку, що раніше створювала модельний одяг для Balenciaga і Christian Lacroix. Її дефіле заплановано на середу.

Вперше за 70-річну історію Dior у Парижі представить жінка – італійський дизайнер Марія Грація К'юрі. Після гучного расистського скандалу з колишнім креативним директором Джоном Гальяно Dior торік встиг попрацювати з бельгійцем Рафом Сімонсом, але після його переходу до Calvin Klein зупинив вибір на К'юрі. Її дебютна колекція буде презентована у п’ятницю.

Француженка Фунг Крістін представить у Парижі нову лінійку прет-а-порте від будинку мод Leonard.

У рамках Paris Fashion Week працюватиме спеціальний шоу-рум для дизайнерів-початківців та нових будинків мод. Фахівці федерації відібрали для дефіле роботи 15 дебютантів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-