Анджеліна Джолі та Бред Пітт таки розлучаються

Анджеліна Джолі та Бред Пітт таки розлучаються

Укрінформ
Анджеліна Джолі подала на розлучення з Бредом Піттом. Це сталося через місяць після другої річниці їхнього весілля.

Про це повідомляє "Ехо Москви".

За словами адвоката актриси, рішення прийнято "з метою благополуччя сім'ї", а сама Джолі не буде коментувати ситуацію і просить, щоб сім'ї в цей період надали право на таємницю приватного життя.

Причиною розлучення Джолі вказала непримиренні протиріччя у питанні виховання дітей. Вона просить суд,щоб усі шестеро дітей – рідні та прийомні – залишилися з нею, однак не заперечує, щоб Пітт їх відвідував.

Як повідомив інтернет-портал TMZ з посиланням на джерела, знайомі з ситуацією, в наданих актрисою документах мова про зраду не йде. Коментуючи своє розлучення, Пітт сказав в інтерв'ю Daily Mail, що вкрай цим засмучений, але головне зараз – це благополуччя дітей. Він попросив пресу не турбувати їх у такий важкий час.

Раніше ЗМІ вже не раз писали, що шлюб блискучого подружжя на межі розпаду. Причому, прихильники стверджують, що тріщина у відносинах знаменитостей почала розростатися після того, як вони офіційно розписалися в 2014-му через 10 років спільного життя. Тепер же як справжню причину розриву журналісти називають ревнощі. У ролі розлучниці виступила партнерка 53-річного Бреда Піта по фільму «Союзники» 40-річна француженка Марійон Котійяр.

Відносини Пітта та Джолі також почалися на знімальному майданчику, коли вони знімалися у фільмі «Містер і місіс Сміт». Анджеліна теж забрала його з сім'ї. Заради неї Бред пішов від актриси Дженніфер Еністон.

Фото: miridei.com

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-