У Вінниці протестують проти концерту

У Вінниці протестують проти концерту "Потапа і Насті"

Укрінформ
Вінницькі організації партій БПП і «Свобода» та низка громадських організацій виступають проти проведення у місті концерту дуету "Потап і Настя" через нібито "контакти" виконавців із країною-окупантом.

Про це повідомляє кореспондент Укрінформу.

«Вінницька територіальна організація партії «Блок Петра Порошенка «Солідарність» не підтримує проведення 14 вересня на території ТРЦ «Мегамолл» концерту виконавців «Потапа і Насті», - йдеться у заяві, поширеній головою секретаріату Вінницької територіальної організації партії «Блок Петра Порошенка «Солідарність» Ольгою Молодзієвською.

Як зазначається, організатором концерту є член партійної фракції у Вінницькій міськраді Андрій Андрєєв. Проте у партії заявляють, що він не узгоджував свої дії з керівництвом партії та позицією  мерії.

«Ми засуджуємо те, що Андрій Андреєв не враховує позицію виконкому Вінницької міської ради щодо відбору виконавців, які мають сумнівну репутацію у зв’язку із контактами у РФ», - йдеться у заяві.

Раніше проти проведення у Вінниці концерту Потапа і Насті Каменських заявили партія «Свобода» та вінницький «Автомайдан», а також інші громадські організації. Зокрема, про це йдеться у пабліку на сторінці  ГО «Всеукраїнська люстрація» у Фейсбуці.

Політичні сили та громадські організації на знак протесту обіцяють у середу о 19.00 влаштувати пікетування ТРЦ, у якому планується проведення концерту.

Фото: guzei.com

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-