Крейгу пропонують $150 мільйонів за двох «Бондів» - ЗМІ

Крейгу пропонують $150 мільйонів за двох «Бондів» - ЗМІ

Укрінформ
Британському акторові Деніелу Крейгу запропонували близько 150 мільйонів доларів за роль Джеймса Бонда ще в двох фільмах серії.

Про це повідомляє Lenta.Ru.

«Кожен знає, що режисери обожнюють Крейга. Втратити його в такий вирішальний для франшизи момент неприпустимо, тому керівники студії Sony Pictures — Ред.) неабияк стурбовані. Продюсери відчайдушно намагаються залучити актора», — пояснило джерело RadarOnline.

За його словами, кінокомпанії потрібно зняти щонайменше пару фільмів з Крейгом, щоб зміцнити франшизу. Лише після цього на роль агента 007 можна буде підшукати іншого актора.

У травні ЗМІ повідомляли, що Крейг відмовився від стомільйонного гонорару за зйомки в бондіані. Актор тоді стверджував, що вичерпав себе як Бонд і більше не хоче працювати над цим образом. Після цього ЗМІ, соцмережі та букмекерські контори почали шукати його можливого наступника. Серд імовірних претендентів на цю роль називалися Том Хіддлстон, Ідріс Ельба, Майкл Фассбендер і навіть Тейлор Свіфт і Джилліан Андерсон.

Крейг зіграв у чотирьох останніх фільмах про Бонда — «007: СПЕКТР» (2015), «007: Координати "Скайфолл"» (2012), «Квант милосердя» (2008) і "Казино

"Рояль" (2006).

Кинофраншиза про Джеймса Бонда — серія екранізацій романів Яна Флемінга про вигаданого агента 007 британської розвідки MI6. З 1962 року вийшли понад 20 стрічок, збори від прокату становили понад шість мільярдів доларів. В ролі Бонда, крім Крейга, знімалися Шон Коннері, Джордж Лезенбі, Роджер Мур, Тімоті Далтон і Пірс Броснан.

Фото: cinema.perm.ru

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-