У Вінниці роздали

У Вінниці роздали "Золотих летючих слонів"

Укрінформ
У Вінниці завершився 10-й ювілейний міжнародний ВІННИЦіЯнський фестиваль комедійного та пародійного кіно. Переможцям конкурсної програми вручили нагороди - «Золотих летючих слонів».

Про це кореспонденту Укрінформу повідомив засновник фестивалю Євген Майданик.

«У цьому році для участі у ВІННИЦіЯнському фестивалі надійшло більше сотні робіт з п‘яти континентів світу. У конкурсну програму було відібрано 23 відео з 11 країн (Австралії, США, Франції, Австрії тощо). Саме з цих робіт в чотирьох номінаціях було визначено переможців», - повідомив Майданик.

Перемогу у номінації «Анімація» отримала ізраїльська робота Гай Елназан «Приклеєний». За першість у номінації «Реклама» літаючого слона отримав американський ролик «Гарячий TABASCO».  Найкращим відеокліпом визнано ролик Соні Меламуд «Курить». А у номінації «Short, побери» перемогла робота австралійця Стюарта Боуена «Скручений». За традицією, переможців нагородили статуетками у вигляді золотих слонів.

Урочиста церемонія нагородження відбулася на майдані Незалежності. Участь у дійстві взяли зіркові гості - актори фільму «В бой идут одни старики» Вано Янтбелидзе (Грузія) та Рустам Сагдуллаєв (Узбекистан), а також українські актори Руслана Писанка, Олег Філімонов, Віктор Андрієнко, Василь Вірастюк, Анатолій Борсюк, Євген Чепурняк. Також до Вінниці приїздив син  актора Семена Фаради, актор театру і кіно Михайло Поліцеймако.

Фото: concert-program.com.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-