За восьмою книгою про Гаррі Поттера хочуть зняти фільм. З Редкліффом - ЗМІ

За восьмою книгою про Гаррі Поттера хочуть зняти фільм. З Редкліффом - ЗМІ

Укрінформ
Кіностудія Warner Bros. має намір екранізувати книгу Джоан Роулінг «Гаррі Поттер і прокляте дитя»,

Про це повідомляє Lenta.Ru.

Компанія веде переговори про права на використання сюжету, а на головну роль хоче запросити британця Деніела Редкліффа, який зіграв головну роль в оригінальній серії.

За словами інсайдерів, фільм може вийти не раніше 2020 року, оскільки Warner Bros. вже знімає спін-оф поттеріани — трилогію «Фантастичні звірі і де вони мешкають», уточнює Daily News із посиланням на джерела в Голлівуді.

Студія поки не коментує ці повідомлення. Редкліфф про подальшу участь у зйомках поттеріани висловлювався неоднозначно. У листопаді 2015 року він заявив, що більше не  гратиме Гаррі Поттера, проте після виходу восьмої книги зазначив, що не виключає можливості виконати роль дорослого чарівника, тому що за сюжетом йому має бути близько 37 років.

«Деніел грав Гаррі Поттера 10 років з величезним успіхом і отримав безліч схвальних відгуків, але відтоді він зарекомендував себе як сильний актор завдяки роботі в інших проектах і на Бродвеї. Просто через гроші він не погодиться на зйомки, та й поновлювати кар'єру йому теж не потрібно, тож доведеться умовляти», — сказало джерело Daily News.

Восьма частина саги про чарівника з Гогвартсу «Гаррі Поттер і прокляте дитя» вийшла друком 31 липня і викликала ажіотаж серед шанувальників поттеріани. Дія книги-п'єси відбувається за 19 років після подій, змальованих у романі «Гаррі Поттер і Смертельні реліквії».

Фото: filmz.ru

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-