Спін-оф

Спін-оф "Зоряних воєн": у Хана Соло може з'явитися дружина - ЗМІ

Укрінформ
В Мережі з'явилася нова чутка, що стосується сюжетної лінії майбутнього спін-офу про Хана Соло.

Можливо, фільм про бурхливу молодість легендарного контрабандиста розповість історію його стосунків не тільки з другом Чубаккою, але і з таємничою першою дружиною, повідомляє oKino.ua.

Творці спін-офу зараз розглядають чотирьох темношкірих актрис на головну жіночу роль. Швидше за все, йдеться про персонажа на ім'я Сана Старрос, темношкіру жінку, яка жила за часів Галактичної громадянської війни.

Сана стверджувала, що вийшла заміж за Хана Соло, однак той цей факт уперто заперечував. Дівчина мандрувала всією Галактикою в пошуках свого чоловіка, подолавши шлях від Татуїна до туманності Монсуа, поки нарешті не знайшла благовірного, що переховувався, уточнює Digital Spy.

Також подейкують, що Дональд Гловер з «Марсіанина» зіграє Лендо Калріссіана, антрепренера, друга Хана Соло, який програв йому «Тисячолітнього сокола».

Нагадаємо, роль самого Соло виконає 26-річний Олден Еренрайк, відомий за фільмами «Прекрасні створіння» і «Хай живе Цезар!». У режисерському кріслі спін-офу — постановники «Мачо і ботана» Філ Лорд і Крістофер Міллер. Світова прем'єра запланована на 25 травня 2018 року.

Фото: gazeta.ru

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-