"Загін самогубців" б'є рекорди в Україні та США

Укрінформ
Фільм Девіда Ейра "Загін самогубців" вже б'є рекорди в прокаті. Так, у перші вихідні в США фільму вдалося зібрати 135,1 мільйона доларів.

Про це повідомляє ZN.UA.

Такі збори дозволили "Загону самогубців" показати кращий старт серпня в американському прокаті, побивши рекорд "Вартових галактики", які зібрали 94,3 мільйона доларів. Крім того, стартові збори стали кращими для фільмів за участю Вілла Сміта. У 2007 році фільму "Я - легенда" за участю актора вдалося зібрати 77,2 мільйона доларів.

Як уточнює Variety, "Загін самогубців" заробив також 132 мільйони доларів у 57 країнах світу, що в сумі дає 267,5 мільйонів доларів касових зборів у світовому прокаті в перший вік-енд.

Крім того, "Загін самогубців" показав найуспішніший старт у прокаті в Україні. За перший день фільму вдалося зібрати 6,9 мільйона гривень.

Фільм розповідає про загін лиходіїв із коміксів, які разом рятуватимуть світ. Вони отримують завдання від Аманди Воллер, голови суперсекретного урядового агентства, вирушити на дуже відповідальну місію, під час виконання якої вони повинні послужити вищому добру. Або померти, намагаючись завершити місію.

Фото: planetakino.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-