Дніпро просить віддати йому Євробачення

Дніпро просить віддати йому Євробачення

Укрінформ
Депутати Дніпропетровської міської ради підтримали звернення до організаційного комітету з проведення в Україні пісенного конкурсу «Євробачення – 2017» з проханням обрати Дніпро переможцем відбору.

За це рішення в ході 12 сесії Дніпровської міської ради у середу проголосували 49 депутатів, повідомляє кореспондент Укрінформу.

Пропозицію підтримати звернення вніс міський голова Борис Філатов. Керівник міста зазначив, рішення має продемонструвати, що бажання приймати конкурс є спільним для всієї міської ради. «Ми маємо показати, що, крім мерії, чиновників та депутатів коаліції, всі народні обранці підтримують ці питання (проведення «Євробачення» в Дніпрі. – Ред.). І для мешканців нашого міста вони дуже важливі», – сказав Філатов.

На початку сесії очільник міста також закликав депутатів іти на канікули не одразу, а планувати свої відпустки з 10 серпня. Адже вже 1 серпня буде оголошений переможець битви міст за право приймати «Євробачення», і в народних депутатів може виникнути необхідність зібратися на позачергову сесію, зокрема для того, щоб розглянути питання прийняття в комунальну власність СК «Метеор» та ухвалити звернення до державних органів влади з проханням проводити тендери за скороченою процедурою, що дозволить вчасно завершити будівельні роботи на об’єктах конкурсу.

Нагадаємо, у вівторок представники Європейської мовної спілки, правовласника «Євробачення», відвідали Дніпро. Делегація оглянула основні майданчики, які місто пропонує для проведення пісенного конкурсу.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-