Про молодого Хана Соло зніматимуть трилогію

Про молодого Хана Соло зніматимуть трилогію

Укрінформ
Фанати «Зоряних воєн» і, зокрема, шанувальники харизми контрабандиста Хана Соло будуть раді дізнатися, що спін-офф про пілота «Тисячолітнього сокола» та його вірного друга і помічника Чубакку виллється в трилогію.

Про це повідомляє oKino.ua.

Ці три фільмиу необов'язково будуть пов'язані з оригінальними серіями франшизи. Швидше за все, вони розкажуть історію, окрему від війни в далекій-далекій галактиці і введуть в сюжет абсолютно нових персонажів пише з посиланням на свої исчтоники New York Daily News..

Нагадаємо, роль молодого Хана Соло виконає 26-річний Олден Еренрайк, відомий за фільмами «Прекрасні створіння» і «Хай живе Цезар!». Проби також проходили Майлз Теллер, Енсел Елгорт, Скотт Іствуд, Терон Еджертон і Джек Рейнор. Тепер Еренрайк уклав контракт з Disney на три фільми.

У режисерському кріслі першої частини з майбутньої трилогії знаходяться творці «Lego Фільму» Філ Лорд і Кріс Міллер. Сценарій належить Лоуренсу Кездану, який працював над п'ятим, шостим і сьомим епізодами «Зоряних війн». Картина розповідатиме про знайомство Хана Соло з Чубаккою та їхні перших роках життя на «Тисячолітньому соколі».

Реліз поки що безіменного проекту намічений на 25 травня 2018 року.

Фото: i-r-p.ru

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-