Євробачення: Джамала назвала свої міста-фаворити

Євробачення: Джамала назвала свої міста-фаворити

Укрінформ
Переможниця Євробачення-2016 Джамала вважає найімовірнішими претендентами на проведення пісенного конкурсу наступного року Київ і Львів.

Про це вона сказала у розмові з журналістами під час засідання оргкомітету з Євробачення, повідомялє кореспондент Укрінформу.

«З того, що я сьогодні побачила, з презентацій, - це для мене Київ чи Львів, це два основні претенденти", - підкреслила Джамала.

Водночас вона зазначила, що відповідної арени в жодному з міст немає.

«Немає такої арени, яка б вміщувала приблизно, як "Глобал-Арена", 25 тисяч, в якій було все необхідне для того, щоб робити телетрансляції, адже це не просто має бути просторий зал, а він має бути оснащений належним чином, це дуже важливий момент. У нас такого залу, на жаль, немає, і це стало основною проблемою", - наголосила співачка.

За її словами, всі конкурсанти два тижні, коли готуються до конкурсу, бачать лише арену.

«Запитайте мене, що я бачила у Стокгольмі, - тільки "Глобал-Арену". І на жаль, що ми зараз маємо - що ніде з цих представлених міст немає такої арени, щоб "заїжджай і співай". Такої готової, на жаль, у нас нема. І тому одне, що я хотіла б сказати: зробіть таку арену, де було б дійсно комфортно і співати, і знімати, і знаходитись, тому що ми проводили весь час тільки в приміщенні, де ми співали, де ми працювали», - зазначила Джамала.

Нагадаємо, на право проведення "Євробачення-2017" претендують шість українських міст: Київ, Дніпро, Львів, Одеса, Харків та Херсон.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-