Сьогодні назвуть двох головних претендентів на проведення Євробачення

Сьогодні назвуть двох головних претендентів на проведення Євробачення

Укрінформ
Сьогодні стануть відомі два міста, які претендуватимуть на проведення міжнародного пісенного конкурсу «Євробачення-2017».

Про це повідомив під час засідання оргкомітету "Євробачення-2017" міністр культури Євген Нищук, повідомляє кореспондент Укрінформу.

«Засідання відбувається в два етапи. На першому кожне з міст представить свою презентацію, члени оргкомітету матимуть змогу поставити важливі запитання. Після презентації всіх шести міст оргкомітет у закритому режимі перейде до обговорення правових, фінансових, безпекових питань. І після цього на брифінгу буде оголошено ті два міста, які будуть представлені до інспекції представниками Європейської мовної спілки», - сказав Нищук.

Як зазначила член оргкомітету, перший заступник генерального директор НТКУ Вікторія Романова, після обрання фіналістів уже на початку наступного тижня, у понеділок і вівторок, відбудеться інспекція представників організаційного комітету та Європейської мовної спілки до цих двох міст.

«Протягом понеділка і вівторка ми плануємо відвідати два міста-фіналісти, подивитися інфраструктуру, подивитися всі ті аспекти, які потрібні для прийняття рішення, з тим, щоб у середу вийти з остаточним рішенням щодо міста-фіналіста»,- сказала Романова.

При цьому вона уточнила, що не пізніше 1 серпня стане відомо, яке з українських міст прийматиме Євробачення-2017.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-