Сьогодні шість міст поборються за Євробачення

Сьогодні шість міст поборються за Євробачення

Укрінформ
У середу, 20 липня, у прямому ефірі телеканалу «UA:Перший» відбудеться «Битва міст», на якій шість міст України позмагаються за право приймати Євробачення-2017. 

Про це повідомили у прес-службі столичної влади.

"Сьогодні, 20 липня, о 18:40 у прямому ефірі телеканалу «UA:Перший» відбудеться «Битва міст», на якій Київ, Дніпро, Львів, Одеса, Харків та Херсон позмагаються за право приймати Євробачення-2017", - йдеться у повідомленні. 

Усі шість міст на офіційному рівні заявили про бажання приймати міжнародний пісенний конкурс і представлять свої пропозиції усій Україні. В ефірі будуть зібрані всі подробиці відбору міста-господаря Євробачення-2017, дані про критерії та вимоги, а також новини із засідань Організаційного комітету з підготовки та проведення в Україні пісенного конкурсу Євробачення у 2017 році.

У прямому ефірі «Битви міст», на який запрошено журналістів, експертів і глядачів, відбудеться публічна презентація кожного міста. 

Київ представлятиме заступник голови КМДА Олексій Резніков.

На Софійській площі буде організовано фан-зону проекту «Битва міст».

У рамках відкриття фан-зони КМДА та проект Folk Ukraine організовують флеш-моб, який транслюватиметься під час включення  в прямому ефірі телеканалу «UA:Перший».

У КМДА запрошують всіх киян та гостей столиці підтримати рідне місто та прийти сьогодні, 20 липня, о 18:00 на Софійську площу заради перемоги в конкурсі відбору міста-господаря Євробачення-2017.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-