У Карлових Варах представляють фільм Віталія Манського про Революцію Гідності

У Карлових Варах представляють фільм Віталія Манського про Революцію Гідності

Укрінформ
В рамках 51-го міжнародного кінофестивалю у Карлових Варах у вівторок проходить світова прем'єра нової стрічки Віталія Манського "Рідні", виробництво якої триває за підтримки Державного агентства України з питань кіно.

Про це повідомляє прес-служба Держкіно. 

"Картина є копродукцією Німеччини, Латвії, Естонії та України. Її виробництво також підтримали шість європейських телеканалів, щодозволило фільму стати великим міжнародним проектом. Копродюсерами з українського боку є Анна Паленчук та Юлія Сінькевич", - ідеться у повідомленні.

У своїй кінострічці режисер крізь призму власної сім'ї показує українське суспільство. Громадянин Росії, українець, народжений у Львові, Віталій Манський подорожує Україною, щоб досліджувати суспільство після Революції Гідності. І робить це на прикладі своєї сім'ї, члени якої проживають у  Львові, Одесі, на Донбасі та в Криму. Режисер досліджує причини конфлікту, після якого громадяни однієї країни опинилися по різні боки барикад. Фільм висвітлює як події сьогодення, так і глибоке коріння конфлікту між Україною та Росією.

Представлення стрічки "Рідні" у Карлових Варах стало можливим завдяки підтримці Всеукраїнського благодійного фонду "Ініціатива заради майбутнього". Присутнім під час презентації буде також голова Державного агентства України з питань кіно Пилип Іллєнко.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-