Стали відомі подробиці нового

Стали відомі подробиці нового "Твін Пікса"

Укрінформ
Короткий зміст роману «Таємна історія Твін Пікс», написаного Марком Фростом і запланованого до видання восени, з'явився на фан-сайті WelcomeToTwinPeaks.

У розпорядженні авторів сайту потрапив конспект, зроблений французьким видавцем Мішелем Лафоном, повідомляє Lenta.Ru.

Дія книги відбувається за 25 років після показаних у серіалі подій. До працівників ФБР потрапляє коробка з досьє, в якому безліч матеріалів про Твін Пікс. Жінка-агент отримує завдання розібратися в цих документах, встановити того, хто збирав це досьє, а також розслідувати таємниче зникнення агента Дейла Купера.

Марк Фрост — співавтор оригінального серіалу «Твін Пікс», разом із режисером Девідом Лінчем. Книга вийде 18 жовтня, і, як уточнює видавець, її зміст відрізняється від того, що глядачі побачать у новому сезоні відродженого серіалу. Прем'єру нових епізодів заплановано на 2017 рік.

Телеканал Showtime оголосив поновлення «Твін Пікса» в 2014 році. Робота над проектом кілька років переносилася. У новому сезоні зіграють Моніка Беллуччі, Тім Рот, Наомі Воттс, Джим Белуші, Аманда Сейфрід, Ешлі Джадд. До своїх ролей повернуться деякі актори, які знялися в перших двох сезонах «Твін Пікса»: Девід Духовни, Кайл Маклахлен, Шеріл Лі, Девід Патрік Келлі і Шерілін Фенн.

«Твін Пікс» транслювався на американському каналі ABC в 1990-1991 роках. Вийшли два сезони Сюжет розвивається навколо вбивства школярки Лори Палмер (Шеріл Лі), яке розслідує спеціальний агент ФБР Дейл Купер (Кайл Маклахлен). 1992 рокуі Лінч зняв повнометражний фільм «Твін Пікс: Крізь вогонь» (Twin Peaks: Fire Walk with Me), що розповідає передісторію серіалу.

Фото: uk.wikipedia.org

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-