"Гра престолів": деяким акторам платитимуть більше

Укрінформ
Деяким акторам "Гри престолів" підвищили гонорари.

Про це повідомляє КиноПоиск.

Основні зірки серіалу Пітер Дінклейдж, Кіт Харінгтон, Ліна Хіді, Емілія Кларк і Ніколай Костер-Вальдау отримають за кожний з наступних епізодів по 500 000 доларів, уточнює Deadline.

Очікується, що сьомий і восьмий сезони стануть останніми для «Гри престолів», причому в них буде менша за звичні десять кількість епізодів. На сьогодні канал HBO офіційно оголосив про запуск у виробництво тільки сьомого сезону, а щодо восьмого точних даних поки немає.

На думку експертів, підвищення гонорарів допоможе каналу втримати акторів на найближчі два роки. Зараз практично всім зіркам «Гри престолів» активно пропонують кінопроекти, а гроші можуть вирішити долю персонажа не менш жорстко, ніж перо Джорджа Мартіна.

Як кажуть інсайдери, раніше п'ятірка провідних акторів «Гри престолів» заробляла по 300 000  доларів за серію. Контракти, переукладені в 2014 році, досі не переглядалися.

Водночас, якщо порівнювати зарплати великої п'ятірки з «Гри престолів» із зірками комедії «Теорія великого вибуху», то Джим Парсонс, Джонні Галекі і Кейлі Куоко отримують по мільйону доларів за кожну серію. Стільки ж заплатили всім акторам із серіалу «Друзі» за фінальний епізод. Однак актори серіалів, які транслюються на ефірних каналах, зазвичай заробляють більше за своїх колег, які знімаються на кабельному, яким є і HBO.

Фото: games-of-thrones.ru

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-