На другий

На другий "КіноДок" Зануссі пообіцяв привезти голлівудську зірку

Укрінформ
На другий фестиваль документального патріотичного кіно "КіноДок" видатний польський кінорежисер Кшиштоф Зануссі пропонує привезти до Чернігова американську кінозірку світового масштабу.

Про це кореспонденту Укрінформу повідомив голова громадської ради при Чернігівській облдержадміністрації Вадим Антошин.

"Мені зателефонував Чирипюк (один з київських організаторів фестивалю - Ред.) і сказав, що Зануссі так сподобався наш прийом, що на наступний "КіноДок" він вирішив привезти свою дуже хорошу подругу, яка скоро зніматиметься в його новому фільмі у головній ролі. Це  одна з американських зірок світового кінематографа першої величини і відома громадська діячка. Її приїзд в Україну буде мегаподією", - сказав Антошин.

Він додав, що інтригу зберігатиме до Нового року і розкриє лише після підтвердження "зіркою" наміру приїхати на фестиваль до Чернігова. Отримати згоду організатори "КіноДоку" планують особисто, злітавши в США з журналістом, який візьме в актриси інтерв'ю.

Антошин додав, що другий "КіноДок", як і перший, організатори планують провести у Чернігові наступного року на День Європи. Зануссі вважає, що в цього фесту є майбутнє , передав слова Чирипюка співрозмовник.

Як повідомляло агентство, І Міжнародний фестиваль документального патріотичного кіно "КіноДок" проходив у Чернігові 20-22 травня 2016 року. Всесвітньовідомий режисер із Варшави Кшиштоф Зануссі був на ньому головою конкурсного журі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-