Новим Джеймсом Бондом може стати зірка «Тора» - ЗМІ

Новим Джеймсом Бондом може стати зірка «Тора» - ЗМІ

Укрінформ
Чутки про зміну актора в ролі агента 007 ходять вже не перший місяць. Серед можливих кандидатів в останні дні називалися два британські артисти: Джеймі Белл і Том Гіддлстон. Наразі прийшло підтвердження, що останній дійсно веде переговори зі студією.

Про це повідомляє КиноПоиск.

Ім'я Белла спливло завдяки британському таблоїду The Sun, тоді як підтвердження про переговори з Гіддлстоном приніс сайт Birth.Movies.Death, за яким раніше не помічали поширення жовтої інформації.

Джерело сайту, акуратно добираючи слова, повідомив, що Том Гіддлстон справді дуже хотів би виконати роль Джеймса Бонда, і зараз розмови з продюсерами франшизи вже перейшли ранню стадію і рухаються до фінальної.

Офіційної пропозиції наразі не зроблено, як і не оголошено про те, що Деніел Крейг залишає бондіану. Є ймовірність, про продюсери спеціально почали переговори з іншими акторами, щоб поквапити Крейга з рішенням або ж зовсім змусити змінити його. Раніше Крейг неодноразово заявляв, що хотів би зав'язати з роллю агента на службі Її Величності.

Том Гіддлстон став відомий світу завдяки ролі підступного Локі у фільмах студії Marvel «Тор» і «Месники». Він знімався у Вуді Аллена, Стівена Спілберга, Джима Джармуша, Бена Вітлі, а зараз зайнятий у блокбастері «Кінг Конг: Острів черепа». Актор активно грає в театрі і бере участь в телевиставах за класичними п'єсами.

Якщо інформація підтвердиться, то Гіддлстон стане сьомим актором, який втілить на екрані образ британського шпигуна після Шона Коннері, Джорджа Лезенбі, Роджера Мура, Тімоті Далтона, Пірса Броснана і Деніела Крейга.

Фото: gosindex.ru

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-