Легендарні

Легендарні "Козаки" повертаються на телеекрани

Укрінформ
Напередодні Чемпіонату Європи з футболу - 30 травня відбудеться довгоочікувана прем'єра нового мультсеріалу «Козаки. Футбол». 

Про це повідомила в коментарі Укрінформу  pr-менеджер студії анімації «Baraban», де працювали над мультфільмом, Альона Михайлова. 

«Козаки. Футбол» - це продовження відомого мультика «Як козаки в футбол грали», знятого 1970 року на студії «Київнаукфільм» Володимиром Дахном. 

Сучасна версія - це 26 серій, в кожній з яких головні герої - Око, Грай і Тур - будуть мандрувати різними країнами Європи. «Кожна серія буде присвячена їхнім пригодам в новій країні та кумедним ситуаціям, пов'язаних з футболом», - зазначають організатори проекту. 

Особливість нового сезону -  хронометраж. Кожна серія триватиме 2 хвилини. І за цей час глядачі побачать родзинки європейських країн та футбольної тематики. 

Над створенням мультфільму працювала творча група студії анміації «Baraban» у складі 50 людей.  Режисер - Марина Медвідь, художник - Едуард Кирич, продюсер - Едуард Ахрамович, автор сценарію - Антон Базелинський. 

Робота над серіалом почалась в жовтні 2015 року і команда прогнозує подальші роботи в цьому напрямку. «Продовження мультфільму, звісно, буде. Це герої, які є частиною української культури і вони ніколи не втратять актуальність», - зазначає прес-служба студії.  

Прем'єра мультфільму «Козаки. Футбол» відбудеться 30 травня в ефірі каналу «1+1» і онлайн-кінотеатру «MEGOGO».

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-