Кличко назвав три місця у Києві під Єробачення-2017

Кличко назвав три місця у Києві під Єробачення-2017

Відео
Укрінформ
Мер Києва Віталій Кличко переконаний, що місто Київ, порівняно з іншими містами України, є найбільш підготовленим до проведення Євробачення 2017 року.

Про це під час церемонії відкриття Днів Європи у Києві на Михайлівській площі сказав мер Києва Віталій Кличко, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"У нас є тільки один рік для того, щоб ми на гідному рівні провели Євробачення. У нас є всі можливості, вся інфраструктура і ми вже неодноразово проводили великі європейські події і це стосується Євробачення, коли виграла Руслана", - сказав Кличко.

Він зазначив, що столична влада розглядає три варіанти, де можна провести Євробачення 2017 року. "Перший, це Палац спорту, 8 тисяч посадкових місць, також республіканський стадіон - Національний Олімпійський комплекс і зараз ми розглядаємо також нову трансформрену, яку інвестори готові будуть здати через 7 місяців вже до відкриття Євробачення в місті Києві", - зауважив мер.

Кличко наголосив, що транспортні комунікації з Європою найкращі у Києва. "На жаль, такого сполучення гарного немає ні в Одесі, ні в Дніпропетровську, ні у Льовові. І тому за всіма складовими компонентами я вважаю Київ найбільш підготовленим до проведення Євробачення в наступному році", - зауважив він.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-