"Meridian Czernowitz" організовує тримісячний літпроект "Meridian Odessa"

Укрінформ
Міжнародна літературна корпорація "Meridian Czernowitz" організовує новий літературно-мистецький проект “Meridian Odessa: мистецьке літо-2016 у Зеленому театрі”

Про це на брифінгу в п'ятницю заявив президент Міжнародної літературної корпорації "Meridian Czernowitz" Святослав Померанцев, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Meridian Czernowitz" робить в Одесі новий літературно-музичний фестиваль "Meridian Odessa". Протягом трьох літніх місяців у "Зеленому театрі" відбуватимуться літературні вечори, вистави та музичні концерти за участю наших друзів та авторів "Meridian Czernowitz"", - сказав Померанцев.

Він розповів, що у заходах фестивалю візьмуть участь Лесь Подерв'янский, літературним вечором якого 3 червня відкриється "Meridian Odessa", а також Ігор Померанцев, Юрій Іздрик, Ірина Цілик, Олександр Ройтбурд, Людмила та Борис Херсонські, Юрій Андрухович, Ада Роговцева, Оксана Забужко, Сергій Жадан, Андрій Любка та Ірена Карпа.

З  програмою фестивалю можна ознайомитися на сайті Міжнародної літературної корпорації. Вхід майже на всі його заходи вільний.

"У нас є символічний квиток до Одеси. Зараз ми у літературному турі з авторами Юрієм Іздриком та Іриною Цілик об'їжджаємо 27 міст і в кожному роздаємо ці квитки, запрошуючи людей на тримісячний фестиваль "Meridian Odessa", - зазначив Померанцев.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-