Польський учасник Євробачення: Україна на конкурсі завжди попереду

Польський учасник Євробачення: Україна на конкурсі завжди попереду

Ексклюзив
Укрінформ
Виступ Джамали у фіналі пісенного конкурсу Євробачення-2016 був надзвичайно професійним, співачка виділялася на фоні інших своїм вокалом. 

Про це в коментарі власному кореспондентові Укрінформу повідомив учасник Євробачення від Польщі у 2003 та 2006 роках Міхал Віснєвський.

“Вітаю Україну! Це (перемога у конкурсі. – Ред.) надзвичайна честь. Зрештою, ви завжди є на верхівці призових місць, а це означає, що вибір виконавців завжди робиться правильно”, - наголосив Віснєвський.

Виступ Джамали він назвав “надзвичайно професійним” із зворушливою візуалізацією. 

“Вона належала до тих небагатьох виконавців на фестивалі, які мали надзвичайний вокал, і про це говорив польський ведучий (під час телетрансляції. – Ред.). Це було чути, видно і відчувалося, що Джамала знає, що робить. Прекрасний вокал разом з хорошою візуалізацією і музикою дали свій ефект”, - наголосив польський музикант.

Він висловив задоволення з приводу того, що на цьогорічному Євробаченні перемогла Україна, а не Австралія.

Виступ представника Росії Сергія Лазарєва Віснєвський також оцінив досить високо, утім підкреслив, що в його виступі було більше шоу.

Загалом оцінюючи цьогорічний конкурс Віснєвський підкреслив, що з понад 40 пісень лише у близько 20 випадках він помітив якийсь особистий внесок виконавця у свій номер. Утім, він висловив побажання, щоб Євробачення і надалі залишалося строкатим, з різними виконавцями та стилями виконання.

Співак Міхал Віснєвський разом із своєю групою “Їх троє” в 2003 році посів 7 місце на Євробаченні, а в 2006 році - 11 місце.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-